787

Medan ett tragiskt brittiskt tjejgäng förskönk i Sex and the city på hostelet så gick jag ut och åt. Hamnade på en libanesisk restaurang. Fick in motabal, en röra med äggplanta, olivolja, yoghurt och persilja, bröd samt kaftah, biffar med en tomatgegga och lite ugnsbakad potatis. Samt tre Tiger pilsner. Behöver jag nämna att det smakade bra?
Kom i samspråk med ett par av kyparna som inte alls visade sig komma från Libanon utan Bangladesh. De rekommenderar vandring i skogarna där man bland annat kan studera bengalisk tiger samt besök i hamnstaden Chittagong. Jag har läst i en säkerhetsrapport att det är världens farligaste plats. Detta påtalade jag.
– No no no, blev svaret. Det är en absolut sevärdhet.
Är otroligt glad att jag tog mig till Malaysia, trots viss tidsbrist. Kan bara uttala mig om Kuala Lumpur ännu men den är inte alls så trist som vissa har sagt tidigare. Tycker möjligen att folk är aningen mer reserverade här jämfört med på andra håll i Sydostasien.
Imorgon fm: inspektion av Petronas Towers, 450 meter höga.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article