1098


Gott Nytt År!

Hej alla bloggläsare & GOTT NYTT ÅR! Det nya året har för vår del inneburit party (bilden) och en långpromenad genom ett sommarvarmt Sydney från ett höghus där vi var på partaj igår och hem. Därefter några timmars sömn, så nu börjar det sakta ordna upp sig igen. Just nu har vi frukost här och Alex spelar låtar från sin Iphone.

Hamnade som sagt på cocktailparty uppe i en takvåning med utsikt över Darling Harbour. Bron såg vi inte därifrån men det var fyrverkerier ändå så det räckte. Det var Eleonores kompis Mias farsa tydligen som hade stället. Mycket uppklädda människor.

Bilden nedan är inte från något nyårsparty utan från thaiholken i Darlinghurst där vi köpte hämtmiddag igår.

Vet inte vad man gör av den här dagen men en idé är en långpromis.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article