2236

HÄR ÄR ÅRETS BÄSTA RESMÅL
Hit ska du åka 2012 – New York Times har listan med 45 hetaste resmålen i år.

På listan – utmärkt inspiration till alla ressugna – som inkluderar Lodz i Polen, Tahoe i Kalifornien, Jordanien, Chiloé Island i Chile, Ukraina, Malaka i Malaysia och Moskva finns även, på 44:e plats, Dalarna, Sverige. Så här skriver New York Times:

44. Dalarna, SwedenA storied region offers a getaway from Stockholm.
Most travelers know Sweden only for the urban cool of Stockholm and Gothenburg. But when the sun approaches its summer apex, city dwellers often leave town for one of the country’s central provinces, Dalarna. Its deep forests and glimmering lakes host traditional midsummer parties, and every brick-red farmhouse deserves its own postcard.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article