918 1

NEW YORK. Någon som behöver någonting att sova på i New York? Då har du hittat rätt – en prima Ikea Fidjetum-madrass finns nu till salu på Manhattan! Kolla annonsen som jag just la in på annonssajten Craigslist här:

Madrassen till salu på Craigslist.
Madrassen till salu på Craigslist.

 

I övrigt sitter jag här och nyser och tycker lite synd om mig själv – vill påstå att jag inte alls, på något vis, har förtjänat en förkylning. Typiskt nog kommer den, återigen, när folk är oh hälsar på. Ska försöka pigga på mig lite tills ikväll så jag kan gå ut och käka iallfall.

Glädjande är däremot att bloggen börjat fungera igen så jag kan skriva bland annat det här inlägget.

 

Moderen har mejlat och berättat att hon varit ute och åkt Vaxholmsbåt, och även skickat en annons på en väldigt fin liten stuga till salu p åHarö, som jag nu sitter och studerar och begrundar. Harö, för den som undrar, ligger precis nordväst om Sandhamn. Det hela ser mycket vackert ut.

I övrigt tänkte jag nu kolla på ett gammalt Seinfeld-avsnitt, som sändes i repris igårkväll och som jag lyckades spela in.

 

Förresten, missa för allt i världen inte min rymdartikel från New Mexico – i SvD Näringsliv idag, lördag, och på webben här (utgjort som ett så kallat svep med flera småartiklar att bläddra mellan).

In this article


Join the Conversation