592

Har gatt runt mer eller mindre hela centrala Singapore City (engelskt tangentbord). Stora delar av stan ar riktigt trevliga, aven om jag inte skulle ga sa langt som att saga mysiga. Det ar lite for modernt for det.
Ar riktigt seg nu, kom just tillbaka till mitt hostel. Nu ska jag slappa en timme eller tva, kolla in kartan lite, ta en dusch och sedan, nar det drar sig mot kvall, ga ut och ta en bit mat. Samt en pilsner. Funderar pa att ga och kolla in det har Raffles Hotel som alla pratar om. Bredvid finns en skyskrapa, Raffles City, som jag tror man kan dra upp i.
Har finns en massa brittiska, amerikanska och en del australiensiska turister men jag har inte hort en enda svensk.
Gav mig pa t-banan och har varit i en forort som heter Woodlands, bland annat pa bibliotket dar. Fororterna ser valdigt mycket mer inbjudande ut an exempelvis Flemingsberg som jag har erfarenheter fran. Gront och fint.
I morgon, vid 17-haket, gar flyget till Phnom Penh och Kambodja. Har fixat ett rum dar, vilket idoga lasare av denna publikation redan vet. Vad jag ska gora fram till flyget gar imorgon vet jag inte riktigt, det ar bland annat det jag ska fundera ut nu. Klockan ar exakt 6 pm Singaporetid. Mors!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article