927

Det ar kallt som bara den i Hanoi idag. Det brukar inte vara sa har, pastar de, men jag tar inga risker utan drar harifran imorgon. Hade en tanke pa en treking-tur inat landet – det finns valdigt fina parker etc man kan traska runt i – men i sa fall duger inte det har vadret.

En webcam jag hittade som visar vy fran The Peak, Hongkong.

Det visar sig att taget till Kina, via Goungzhou i Kina, bara avgar tisdagar och fredagar fran Hanoi, och dagens avgang ar full. Till fredag vill jag inte vanta. Aterstar flyget, i praktiken Hongkong Airlines och Vietnam Airlines. Efter att ha surfat runt och pratat med fyra resebyraer som ibland sa att alla flyg var slut, ibland att det fanns kvar (fast priserna varierade beroende pa vart man gick) har jag nu i alla fall kopt en biljett till HK imorgon 11.05. Ska bara lura ut varifran flygbussen gar. Det blev sannolikt det dyraste alternativet, och i alla handelser resans dyraste biljett hittills, 384 USD inkl skatt (undantaget Sthlm-Singapore forstas) men det ar inget att gora at. Det ar tydligen en het flyglinje.

Hanoi ar i alla fall en valdigt trevlig stad, delvis ar det synd att den inte far mer tid av mig. Men jag borjar kanna mig matt pa Vietnam nu. Denna totala overetablering av mc-taxi irriterar.

Kanadensare Eric har aterforenats med sin kompis i Saigon och ar pa battringsvagen, ar det senaste. De flyger till Japan inom kort, pluggar visst pa stipendium dar.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article