893

En sådan här har jag beställt nu, på internet. Apparaten går under den smidiga beteckningen LG S1 CD 1.86 1GB/120 DVDRW X1600 15.4. Det man märker under hela processen med att jämföra priser, prestanda och utseende – fan, datorn måste ju vara snygg också – är att det inte är särskilt enkelt. Modeller skiljer i namn. Vissa modeller som finns hos webbutiken saknas hos tillverkaren. Somliga prestanda är utelämnade på vissa sajter. Vad är skillnaden mellan delat och dedikerat minne på grafikkortet? (Dedikerat tycks vara bättre.) Och hur tusan väljer man kulör på burken?
Allt det här resulterar i det gamla vanliga: ett impulsköp. Sent på kvällen. Men än så länge är jag nöjd, fast då har jag i och för sig inte fått hit den än. Vi får väl se.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article