1296


Foto: BBC

Bangkoks internationella flygplats var stängd ännu på söndagskvällen. BBC:s reporter kunde ta sig in och göra en kort ståuppa, som finns här att titta på (klicka).

Rapporten visar att demonstranterna är förberedda på att stanna länge inne på flygplatsen. De har ställt upp tältsängar, är välförsedda med vatten och andra livsmedel och har satt upp en mindre sjukstuga vid incheckningen för att kunna erbjuda vård (bilden ovan). Polis: Lämna
flygplatsen
– eller åtalas

Polis berordrar demonstranterna att ge upp ställningarna på söndagen (Sky News).

Samtidigt demonstrerar anhängare till den sparkade premiärministern Thaksin inne i Bangkok, iklädda röda tröjor i motsats till flygplatsdemonstranternas gula. Klicka här för att se den rapporten. Risk finns för oroligheter om de två grupperna skulle mötas.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article