1147


Nu jäklar ska här åkas buss

Har hittat ett billigt bussbolag, nakedbus.com, som har ”cut the frills” som de säger och helt enkelt bara kör bussen från A till B. Det låter som irländska Ryanairs policy. Och om den kan man ju tycka vad man vill men jag gillar det på nåt vis ändå, jag är mest intresserad av att komma runt i landet och kolla lite kiwisar och vad det nu är. Jag menar, hur mycket lyx kan det vara i en buss? Lite fotstöd, dass, videorulle, och ljummet vatten.
(Se förra inlägget nedan, där babblade jag lite om vart jag tänkt åka med denna buss.)
Har suttit och skrivit idag med men nu ska det inte jobbas mera på några dar hoppas jag. I förmiddags satt jag på ett café och mejlade. Datorbatteriet var nere på rött och jag var under press att hinna klart, då en äldre herre kommer fram och undrar om han kan boka ett hotell i Europa på datorn. ”Javisst” svarade jag, på missförståndet att han frågade generellt om det gick att boka på vilken dator som helst i cafét. Jag gjorde, lätt stressad, ingen ansats att släppa till tangentbordet så han såg konstigt på mig och lommade iväg. Så kan det gå.
Nu ska jag fira med en öl och nån sorts middag.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article