1408
Så här ser En Resande Reporters Äventyr ut nu!

Välkommen till nya Resande Reportern! 

En resande reporters äventyr har fått nytt utseende, som du märker – med en rad nya funktioner! Jag ska testa den här varianten ett tag för att se om den funkar. Framför allt är syftet att få sajten att ladda snabbare. Lämna gärna din kommentar längst ned i inlägget.

Så här funkar det nya utseendet:

Här byter du vy på bloggen.

• Nu har du möjlighet att sortera inläggen på en rad olika sätt, genom att välja vy i ”fliken” längst upp till vänster där det nu står ”Flipcard”. Klicka och testa de olika vyerna.

• Den förinställda vyn visar varje inlägg som en bild, eller en rubrik. Vill du läsa ett inlägg – klicka på bilden eller rubriken.

• I en meny till till höger finns alla extratjänster, fotoalbum och annat som tidigare låg i en spalt till höger på sajten. Testa genom att föra muspekaren över menyn och väl exempelvis ”Mina resebilder”.

• Du kan även sortera inläggen på bland annat etiketter eller datum, istället för senaste överst. Klicka ”Etikett” eller ”Datum” i balken överst till vänster.

Inläggen visas i ett nytt fönster (som du märker…).

Stäng fönstret här!
Bläddra här!

• Numera öppnas inläggen i ett nytt fönster när du klickar på en rubrik eller bild. Använd pilarna längst upp till vänster för att bläddra mellan inläggen i det nya fönstret. Stäng fönstret och gå tillbaka till startsidan genom att klicka krysset till vänster.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article