1325
1325

Nu är det strax under tolv timmar tills vi sätter oss på planet till Sverige efter lite drygt tre månader i USA. Jag ska packa, göra en intervju och fixa lite andra småsaker idag innan dess.

Igår la jag över en timme på att leta efter mina nycklar, ett passerkort och dylikt – tills jag kom på att det ligger kvar i bilen (bilden ovan) hemma som står i garaget i Alvik. Det är konstigt vad man glömmer mycket på tre månader, fast kanske ännu konstigare att jag alls kom på att det är där grejorna finns. Jag har kontrollerat via webbkameror på olika platser i Stockholm att det verkar vara sommarväglag, så bilen kan nog få komma ut och lufta sig en hel del. Det blir den nog glad över efter en hel höst och halv vinter i det där muggiga garaget.

Kanske, kanske hinner man gå en sväng på stan i New York innan vi åker, men jag tror kanske inte det. Vi tar taxi till JFK runt 17-tiden.

In this article