1162
1162

NEW YORK, ONSDAG — Det måste medges att det är lite konstigt att om jag om två dygn är i Stockholm. Jag har ju nyss kommit hem till New York efter sommaren, känns det som. Ändå var det sex veckor sedan flyget lyfte från Arlanda. Det har gått fort kan man säga, med bevakning av FN-veckan, Alibabas börsnotering, ebola och mycket annat. Jag brukar ju skriva små inlägg om mina artiklar, under ”Artiklar” här ovanför, men jag har inte hunnit med.

Och nu alltså – Stockholm, en snabb visit. Jag är i Sverige mindre än en vecka. På den tiden gäller främst att delta på ett bröllop, men också att vinterförbereda båten, hinna springa upp på jobbet och köpa en bok som två kollegor skrivit, samt se till att bilen kommer på verkstad. Så någon direkt semester blir det inte, tror jag – även om jag ser fram emot att få säga hej då till Clara-Ida (båten, för den som undrar).

Jag ska fundera ikväll på om det är något mer man borde hinna med under snabbvisiten i hemlandet, men jag kommer inte på något. Jobbmässigt har jag försökt lösa det så att jag lagt ut ett par krokar på framtida reportage som förhoppningsvis ger napp medan jag är iväg.

Men innan dess ska jag packa och styra upp en del annat. Såja, det var dagens relativt innehållslösa inlägg.

In this article