1271
1271

newyork-logoFREDAG — Här kommer lite helgnöje: Folk som gör bort sig är alltid kul. Inte blir det mindre kul när de gör det på sjön. Se filmen!

Det var tänkt att jag skulle vara ledig idag, fredag, men jag har ändå jobbat ett par timmar. Den här gången är det Hillary Clinton som ställer till det, enligt uppgift lanserar hon sin presidentvalkampanj på söndag vilket lär behöva bevakas på ena eller andra sättet. Jag skrev en grej om saken sent igår kväll, läs här.

Resten av idag ska jag i alla fall ta ledigt, efter elva dagar med jobb. Jag saknar en vårjacka, så jag ska gå mig en promenad ner till friluftsbutiken Rei på Houston Street och se om de kan ha något lämpligt. Man får sina favoriter vad gäller shopping och Rei har jag varit på säkert ett tiotal gånger de senaste 18 månaderna.

Grå himmel över New York fredag.
Grå himmel över New York fredag.

I övrigt är det fortsatt grått och ruggigt väder i New York (bilden). 17 grader ska det vara idag enligt prognosen, men det tror jag inte riktigt på. Och i helgen ska det bli sol, men det tror jag inte på heller förrän jag får se den.

Försökte styra upp en utekväll, men de flesta här som jag känner är tydligen sjuka eller har andra planer. Så det blir nog en hemmakväll denna fredag. Funderar på att ta ett abonnemang på HBO så man kan se lite nya serier, utbudet på Netflix känns inte så attraktivt längre.

Förresten, du har väl inte missat min miniblogg Händer just nu? Dagliga uppdateringar direkt från mobilen.

In this article