2317

Fonda Comida Mexicana är en bra mexikansk restaurang i East Village (karta), som framför allt erbjuder en fantastiskt god guacamole. Stället ligger i ett trevligt kvarter och har om sommaren fönstren öppna ut mot trottoaren. Här hittar du en liten bit av Mexiko mitt i New York, och vi vågar nästan lova att guacamolen här är minst lika bra om inte bättre än den de kan röra ihop i Mexico City.

Menyn är lagom omfångsrik och priserna hyfsat låga, mellan 18 och 22 dollar för huvudrätterna. Guacamolen hittar du under appetizers, missa inte den. Den kommer i ett stenkrus och gröps ur med en liten träspade.

Maten är vällagad och servicen bra. Köttet vi beställer visar sig vara precis rätt tillagat.

Det finns en hyfsad drinklista att välja från. Drinkarna kostar runt 10-14 dollar.

Till New York-guiden

Fonda3

 

Fonda1

In this article