1953
1953

NEW HAMPSHIRE — New England, som nordöstra delen av USA kallas, tillhör de vackraste delarna av landet man kan köra igenom om hösten. Delstater som Connecticut, Massachusetts och New Hampshire är full med lövskog som exploderar i höstens alla vackra färger.

Idag, tisdag, mellan två jobb körde jag vilse (mobiltäckningen försvann, som den ofta gör på landet) och jag fick navigera lite på känsla. Turen tog mig genom ett fantastiskt landskap av lövskog och små sjöar, samt inte minst det lilla samhället Harrisville där tiden verkar ha stått still i decennier.

KARTA HÄR LIGGER HARRISVILLE

Så här fin är denna del av New Hampshire i oktober:

new_hampshire-11 new_hampshire-1 new_hampshire-2 new_hampshire-3 new_hampshire-4 new_hampshire-5 new_hampshire-6 new_hampshire-8 new_hampshire-9 new_hampshire-10

In this article