1644
1644

HOUSTON, TEXAS — På plats i Houston i sydöstra Texas, senatorn och presidentkandidaten Ted Cruz hemstad, bevakar jag Supertisdagen då ett dussin amerikanska delstater går till primärval för att säga sitt om vilka som ska bli Republikanernas och Demokraternas presidentkandidater.

Dramatiken är på topp. Donald Trump leder i princip alla mätningar utom i Texas, och drar han ned en lika stor seger tisdag den 1 mars som opinionsundersökningarna antyder så kan han mer eller mindre ha säkrat partiets nominering vid konventet i juli – tvärt emot partiets egen önskan.

På den demokratiska sidan har Hillary Clinton chans att en gång för alla dra ifrån Bernie Sanders, vänstersenatorn från Vermont – men Sanders har också chans att komma ikapp Clintons ledning.

Här är mitt inför-jobb om Supertisdagen i SvD:

SvD:s förstasidan den 1 mars 2016.
SvD:s förstasidan den 1 mars 2016.
Första uppslaget.
Första uppslaget.
Andra uppslaget.
Andra uppslaget.

 

In this article