1582
1582

NEW YORK — Lördag–måndag 14-16 januari tillbringade jag i min gamla hemstad New York, vilket var lite jobbigt på sätt och vis eftersom jag flyttade därifrån bara tre veckor tidigare. Nu insåg jag hur mycket jag redan saknar den. Läs mer om det här.

Men vilken långhelg det blev. Exakt vad jag gjorde visar sig framöver bland annat för er som följer New York-podden med mig och Daniel Svanberg varannan vecka. Jag lyckades pressa in en massa annat kul också (klicka markeringarna på kartan):

Så här såg min New York-njutning ut i bilder:

Rolf’s Restaurant – bisarrt överpyntad.
En drink på Gramercy Park Hotel lördag kväll.
Lördag 14 januari. Jag vid en nedgång till nybyggda Second Avenue Subway på Upper East Side.
Måndagkväll den 16 januari. På väg med linbanan till kompisar på Roosevelt Island.
Måndagkväll den 16 januari. Vy mot Manhattan och Queensboro Bridge från hustak på Roosevelt Island.
Söndag 15 januari. Burch på fina Fiat Café, Mott Street.
Nostalgibesöket vid min lägenhet som jag flyttade ut ur i december.
Kvällspromenad i gamla kvarteren på Manhattan.
Vy från The Noletan Hotel, Kenmare Street, Lower East Side.
Någon har varit flitig i att samla pant vid Washington Square Park.
Exklusiva och grindförsedda McDougal Alley vid Washington Square Park.
Intervjuar Trump-motståndare i Harlem måndagen den 16 januari.
In this article