1759
1759

NEW YORK (Uppdaterad) Öppnade just balkongen och insöp morgonluften här nere på Lower East Side. Det, balkongen, är en förmån vi aldrig hade när vi bodde i New York i över tre år men som jag nu kan unna mig tack vare att jag bor på hotell, hur konstigt det än känns att inte ha en bostad i sin egen hemstad. Eller andra hemstad åtminstone.

De senaste två dygnen har varit hektiska och väldigt roliga. Jag och min poddkollega Daniel har sett the Bronx, kört runt i Queens, frekventerat barer och ätit väldigt god mat. Idag, söndag, ska jag bara ägna mig åt lite shopping och att njuta av stan. Dessutom har det vackra vädret kommit åter med sol som värmer.

I fredags och lördags var det däremot grått och tidvis duggregn. Här är lite av de senaste dygnens bildskörd:

Vårväder i West Village. Foto: Erik Bergin
Våren möter i New York. Foto: Erik Bergin
Södra Manhattan. Foto: Erik Bergin
Favoriten Peculier. Foto: Erik Bergin
Jag ståtar i New York-podden-t-hsirt på Peculier Pub lördag kväll. Foto: Erik Bergin
Ett mini-bibliotek på Cornelia Street. Foto: Erik Bergin
6th Avenue, om jag minns rätt. Foto: Erik Bergin

Grönska i West Village. Foto: Erik Bergin
Jag längs 7th Avenue. Foto: Erik Bergin
Råkar hamna utanför ett sjukhus. Foto: Erik Bergin
En New York-brandbil av den gamla sorten med ratt (!) även i bakre änden. Foto: Erik Bergin
Nybygge speglar staden. Foto: Erik Bergin
Det byggs så det står härliga till vid Hudson Yards. Foto: Erik Bergin
En ny skrapa skjuter i höjden på västra Manhattan. Foto: Erik Bergin
”Trump-trailer”. Foto: Erik Bergin
En fasansfullt fin Buick. Foto: Erik Bergin
Peculier Bar med kompisar lördag kväll. Foto: Erik Bergin
En av New York Citys många undanskymda parker. Foto: Erik Bergin
Jag smakar en findrink på The Bowery Hotel. Foto: Erik Bergin
Utsikt från City Island, the Bronx. Foto: Erik Bergin
Broutsikt. Foto: Erik Bergin
Kvällsbild över regntunga skyar från hotellrum. Foto: Erik Bergin
In this article