411
411

FOTOGRAFERING — Min kollega Jesper Sundén intervjuade tisdag 14 februari utrikesminister Tobias Billström (M) på UD i Arvfurstens palats i centrala Stockholm. Intervjun kan du läsa här.

Jag följde med – i egenskap av fotograf. Här är några av mina bilder av Billström (mer foto finns i bildgalleriet):

Billström på UD. Foto: Erik Bergin
Utrikesminister Tobias Billström. Foto: Erik Bergin
Utrikesminister Tobias Billström. Foto: Erik Bergin
Utrikesminister Tobias Billström. Foto: Erik Bergin
Billström på UD. Foto: Erik Bergin

Att jag rycker in som fotograf är mindre konstigt än det låter. När jag jobbade i New York och reste runt i USA fotograferade jag ofta mina egna jobb, eftersom tidningen ibland bedömde det som för dyrt att anlita fotograf. Och, antar jag, för att jag tar hyfsade bilder.

En del av dessa USA-jobb kan du läsa mer om här.

In this article