1221 0
1221 0

STOCKHOLM, SÖNDAG KVÄLL — Julledigheten, var det ja. Den har knappt börjat ännu. Jag har jobbat tre dagar, onsdag–fredag, och lyckats klämma in inte mindre än två julfester på jobbet. I torsdags hann jag efter jobbet också kolla in min gamla lägenhet, som jag inte sett på 2,5 år. Jag har lite jobbpyssel och ett par möten att dona med även nästa vecka.

Men sedan blir det julledigt.

På måndag har jag en lång lista ev grejor att fixa, inklusive att handla julmat, gå igenom posthögen, betala räkningar, gå till bolaget, kasta skräp och tvätta. Nu ikväll har jag förberett del 2 av New York-podden. Så jag håller mig sysselsatt.

I helgen hann vi även käka julmat i Knivsta samt kolla in Clara-Ida, som sover uppe på land ute på Ingarö. Det är en hel del fix med båten för att få henne fin till sommaren. Hoppas få tid till det i mars. Dessutom, tro det eller ej, så han vi med lite finkultur på lördagskvällen – teater på Stadsteatern i Kulturhuset. Pjäsen var Cabarét, en putslustig och tidvis rätt ekivok historia som utspelar sig i Berlin under kriget. Sevärd fast kanske inte av Broadwayklass.

Fika i Gustavsberg hann vi också med. Så här såg helgbestyren ut på bild:

Utsikt över Sergels torg från Kulturhuset lördag kväll.
Utsikt över Sergels torg från Kulturhuset lördag kväll. Nästan lite New York över det hela.
Cabarét på Stadsteatern.
Cabarét på Stadsteatern.
Cabarét på Stadsteatern.
Cabarét på Stadsteatern.
Cabarét på Stadsteatern.
Cabarét på Stadsteatern.
Fika i Gustavsberg på lördagen.
Fika i Gustavsberg på lördagen.
Clara-Ida upplagd på varvet på Ingarö. Långt till sommaren, suck...
Clara-Ida upplagd på varvet på Ingarö. Långt till sommaren, suck…

 

In this article