1787 1

Det här med internet är inte dumt, hörrni! Nu sitter jag här på flygplanet och gör research till en kommande artikel. American Airlines hör till dem som har internet ombord, jag spenderade 10 dollar för 90 minuters surfning. Kollar jobbmejlen och läser nyheter på paddan.

Har sovit någon timme också, så nu känner jag mig hyfsat i fas. När jag kommit fram till Miami ska jag bevaka Feds räntebesked som kommer ifag på eftermiddagen amerikansk tid. Sedan blir det lite mera förberedande arbete om vad jag ska göra i Florida. Därefter hoppas jag hinna med en liten promenad i ett sommarvarmt Miami framåt kvällningen.

Det jag vet om de kommande två dagarna där är annars att det blir ett extremt hektiskt schema med buss runt till ett gäng platser och personer. Bland annat hoppas jag på en intervju med Miamis borgmästare. Tror det blir intressant.

Nej, nu ska jag kämpa på lite till här med kneget.

20140129-091730.jpg

Flygplanet är en Boeing 737 förresten.

In this article