1239

Det här är längs femte avenyn i New York, julen 2004. Jag börjar snacka med den här mc-polisen som säkert ätit en och annan donut i sitt liv och som nödvändigtvis ska ha mig att provsitta hans polis-Harley Davidson. Strax därefter blev jag rejält magsjuk, för första gången i mitt liv, men det hade förstås inte med honom att att göra.
I vilket fall är ju dollarn så billig nu att det kanske är dags att ta en USA-resa igen. Inte för att det är någon utmaning i bemärkelsen resestrapatser och jag har ju varit där redan, men kan man klippa ett lagom varmt Florida i februari så vore det ju inte så tokigt. Dollarn, spår vissa experter, ska ner under 6:30 innan den vänder upp igen. Så mycket billigare blir det inte på rätt länge – troligen. Men billigare blir det förstås på fler ställen än i USA: mer eller mindre hela Sydostasien använder ju i princip dollar. Nåja, jag måste ta beslut om det här snart annars försvinner att billiga flygbiljetter.

Mer läsning:
Gör dollarklipp på resan
och
Utnyttja turbulensen
(SvD 5 nov)

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article