1185


Nu har jag, genom ett byte av dagar med en kollega, typ tio dagar ledigt. Det är inte helt sant för jag ska fixa lite jobbgrejor idag och även vara tillgänglig några timmar på måndag, men bortsett från det. En vecka i alla fall.

Det kan bli en snabbresa, antingen skidor eller någonting i stil med Prag. Ska fundera över påskhelgen. I påsk blir det för övrigt en sväng till min barndoms Linköping. Jag har hyrt en bil, en kombi jag fick tag på. Inte för att jag på något vis misstror Chevan, men dels har den ju faktiskt sommardäck, dels är värmen inte den bästa när det är kallt och man kör motorvägsfart. Dessutom är det något fel på radion. Så det blir hyrbil.

Apropå Filippinerna så hittade jag den här storyn om en filippinsk katolsk snubbe som heter Ruben Enaje och som ska låta korsfästa sig för 22:a gången nu i påsk. Det finns folk till allt.

Vädret idag i Stockholm är som bilden här under visar, tagen runt 11 på långfredagen. How I wish I was back in Manila. Det är säkert varmt där nu. Undrar hur de firar påsk? Eftersom de verkar fira allt som är värt att fira så är det säkert ett bra jippo på påsken med.

Glad påsk då allihop!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article