1214

MIAMI. Världen är inte så förbaskat stor ändå. Vi har precis kommit hit till stället där vi bor, vid South Beach, Miami, och jag, J och P ska ut och ta en öl och en burgare. Vi kliver ut från rummet – och springer rakt in i två kompisar från Stockholm som bor två dörrar bort i samma korridor. Vi ska ut och käka med dem ikväll. De har varit på kryssning, kollat in Everglades och snurrat runt lite i Miami.
Annars är dagens projekt att bärga våra väskor som försvann vid det mäktigt kaotiska flygbytet i Atlanta (A fick med sin på planet). Jag har i varje fall köpt en South Beach-t-shirt att ha i nödfall. Enligt snubben på flygplatsen ska de ha kommit med nästa Atlantaflyg som kom in 23.40 igår kväll. Det tror jag på när jag ser det.

Uppdatering: Nu precis kom P med våra väskor som tydligen dykt upp, det var som tusan.

Bilden: vårt rum på 1550 Collins Avenue.

Vädret: molnigt, men inte så illa som väderprognosen visar (åska, åska och åska).

Jag surfar via hotellets trådlösa nätverk. Funkar kanon, men det tar ett tag för uppkopplingen att aktivera sig. Den står i läge ”väntar” ett bra tag och precis när man börjat undra på allvar vad fan den väntar på så går den över i ”aktiverad”.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article