1158


Passet är över, sex dagar ledigt. Tack och lov för det! Det har känts lite trögt. En del är inplanerat – som att köra bilen till verkstan i morgon torsdag om den nu inte kokar torrt innan jag hinner fram – men jag får en hel del tid över också. På lördag hoppas jag att det blir lite skidåkning, men jag ska försöka att även planera lite Mexiko. Kanske till och med lära mig nån fras spanska, skulle inte skada. 

Den långt ifrån spikade rutten är ungefär den på kartan: från Mexiko City med buss sydväst längs bukten till partyhålet Cancún, vid nordöstra delen av Yucatanhalvön, eller vad den heter. Därifrån ned längs kusten (ska finnas en del sköna småbyar där) ner till Belize (där de snackar engelska…), varifrån det på något sätt borde gå att ta sig till Panama med flyg. Det måste jag kolla upp. Från Panama åter till Mexiko, kanske kolla in ett ställe på Stilla havskusten (Acapulco är ett alternativ, men man borde kanske välja något mer originellt). Sedan åter Mexiko City igen, med buss. Det kan säkert fås in något mer, men man vet ju hur dagarna går när man har roligt.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article