1280


Fiskeflottan vid Puerto Morelos, Mexico.


Det gamla fyrhuset, som havererade vid en orkan för en del år sedan.


Fyren vid Puerto Morelos.

PUERTO MORELOS. Bor fantastiskt fint vid stranden vid den lilla ”fiskebyn”, som det står i guideboken, Puerto Morelos två-tre mil söder om Cancun. Azurblått vatten nedanför. Fiskarna har nog mestadels börjat köra turister på snorklings- och dykturer ut till revet någon sjömil utanför. Nu tar jag en öl här i väntan på att The English Bookshop ska öppna för kvällen (!) vid byns centrum, en gatukorsning med en lekplats bredvid. Här är rätt gott om turister, det är enda nackdelen. Två nätter här, sen ner till Tulum. Exakt hur rutten ser ut de närmaste dagarna är icke spikad.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article