1380


Firar sex månader utan jobb

Sedan runt tre timmar, när detta skrivs, är jag inofficiellt (officiellt på tisdag) tjänstledig i sex månader framåt. Jag firar just nu min nya livssituation med att avnjuta en flaska Crémant D’Alsace Dopff Brut i soffan i hemmet tittandes på Sjön Suger med Lennart Jähkel och Johan Ulveson, ett av mina favoritprogram vintertid (Kanal 9 onsdagar 22.00). Det känns en aning märkligt att jag inte ska åter till tidningen på ett halvår. En helt och hållet positiv känsla dock, ehuru ovan.

Fast ingen rast ingen ro: imorgon ska jag hämta passet hos Bangladesh ambassad i Solna, byta däck på bilen, fixa en del praktikaliteter kring min firma Bergin Media och gå ut och ta en öl. På fredag ska det städas i lägenheten inför uthyrning och en hel radda andra grejor. På måndag en jobblunch. Packa bör man väl göra endera dagen också eftersom jag åker på tisdag. Det vore ju skam att sitta sysslolös.

Men just nu njuter jag bara.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article