1270


En dag med jobb och tvätt

Suttit och skrivit nästan hela dagen och när jag inte gjort det har jag tvättat, med liten paus för middag (har börjat hitta rätt trevliga områden i den här stan). En god pasta med bacon och champinjonsås. Ska jobba lite mer ikväll oxå, men ev förlänger jag ändå rummet en natt till. Jag märker mer och mer att ska man jobba när man reser då måste man se till att skapa förutsättningar för det – någon form av bekvämlighet, tillgång till internet med mera. Annars blir det för slitigt, man är ju inte 20 längre liksom. Ska man bara resa och ut och se roliga grejer är det en annan sak.

Annars är planen att knalla till busstaionen 200 meter bort när jag är klar och antingen åka söderut till Wellington eller norrut till Ninety Mile Beach. Vi får la se vilken buss som går först. Det verkar finns mycket att se i landet, visar mina väldigt grunda efterforskningar, problemet är att välja. Som alltid i livet. Nu sitter jag på ett café och äter en muffin och dricker jos (bilden ovan visar ett annat café jag satt vid nån timme i förmiddags, eller snarare utsikten mot gatan därifrån. Inte för att det är mycket att se). Det är ju lördag så man borde förstås gå och få sig en pilsner.


Mycket mera vettigt än så har jag inte att rapportera idag.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article