2406

Om du är i Meatpacking District på Manhattans sydvästra sida och behöver energi inför den spännande promenaden norrut på The High Line, så ska du bege dig till Hector’s Café & Diner (karta). Denna lilla pärla inhyst i ett hörn av en röd tegelbyggnad har recenserats av New York Magazine och bjuder burgare och sallader till låga priser (8-12 dollar).

Miljön är rejäl och aningen lantlig, med öppet kök ut mot den enkelt inredda restaurangen och med servitriser som inte fjäskar till det i onödan. Som NY Mag skrev, ”Hector’s remains a haven for quirky characters who’ve been coming by since 1962”.

Till New York-guiden


Visa New York på en större karta

Miljön hos Hector's är aningen lantlig och enkel. Likaså krubbet.
Miljön hos Hector’s är aningen lantlig och enkel. Likaså krubbet.
Hector's meny.
Hector’s meny.

 

In this article