2342
2342

Det här är USA:s motsvarighet till svenska Utekompaniet, Addnature eller Naturkompaniet: Hos Paragon Sports längs Broadway nära Union Square på Manhattan (karta) hittar du tre våningar med fyllda med sovsäckar, klätterutrustning, träningskläder, tält, ryggsäckar, underställ, teknik, GPS:er och i princip allt annat du kan behöva för en expedition ut i vildmarken.

Särskilt väskavdelningen, eller avdelningarna egentligen, är imponerande – för en väskfanatiker är bara denna del av sortimentet skäl att ägna en timme i butiken. Här finns avancerade klättersäckar, allehanda sportiga laptopväskor för stressade storstadsinvånare, produkter för att kånka runt kamerautrusning, småväskor för resan etcetera.

Till New York-guiden


Visa New York på en större karta

Paragon Sports strax norr om Union Square längs Broadway.
Paragon Sports strax norr om Union Square längs Broadway.
In this article