1391

Vi har sett Skagen med sitt berömda ljus som lockade målare till den karga sandudden, Danmarks nordligaste spets, när förra seklet var ungt. Eller nåt sånt. Det där ljuset kollade jag efter man jag kan inte säga att jag var direkt överväldigad av det direkt. För mycket turister där dessutom för min smak – de som inte orkade gå i sanden den kilometer eller så som det är till yttersta spetsen blir skjutsade i traktorsläp.

Därefter har vi badat i Løkke på västkusten, tankat, ätit McDonalds och är nu på väg ner till Esbjerg, en tripp på tre timmar.

Tanken är att vi ska ta oss till Amsterdam imorgon torsdag. Det går broar över Elbe, så jag tror inte vi väljer att köra via Hamburg utan tar nog en västligare rutt närmare kusten.

Inga missöden hittills. Saaben går bra.

/Erik

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article