Välkommen till den nya Resande reportern

1570
1570

Det händer grejor på En Resande Reporters Äventyr! Bloggen har sett, mer eller mindre, likadan ut sedan 2006 eller så, en evighet i internetsammanhang. Nu är det dessutom så att jag flyttar från Stockholm till New York i september för att jobba (läs mer om det på TravelingReporter.com), och då passar det bra att göra en omstuvning av den svenska, numera aningen avsomnade, systersajten En Resande Reporters Äventyr. Och här är den alltså! Rent tekniskt, för de som är intresserade, har jag bytt publiceringssystem från Googles Blogger till WordPress, samt även lagt bloggen på en egen server villket gör större möjligheter till anpassning. I samma veva har jag som alla märker bytt utseende, ”theme”, på sajten.

Framöver finns den nya Resande Reportern att finnas på adressen erikbergin.com. Den gamla adressen, erikbergin.blogspot.com, kan alltså strykas.

Synes! /Erik

In this article