2453
2453

Här är en tur som vi hoppas hinna med i augusti: från Salt Lake City, Utah via nationalparkerna Yellowstone och Glacier National Park nära kanadensiska gränsen och till Seattle, Washington State. Det innebär en tur genom sex delstater – Utah, Idaho, Montana, Oregon, Wyoming och Washington – i nordöstra USA.

Projektet är under planering än så länge, men här är den just nu förmodade rutten:

Den tänkta rutten.
Den tänkta rutten.

Här är reseplaneringen i dess nuvarande form:

Jag hoppas att vi kan hyra husbil, det känns som rätt plats att göra det på. Parkerna är fulla av ”RV homes”, som husbilsparkeringar kallas, och hotellen verkar vara ganska dyra. Men det är förstås inte gratis att hyra husbil heller, så vi ska göra en mera noggrann beräkning. Återkommer om det.

Här är lite bilder från rutten, plankade från internet:

Seattle, Washington.
Seattle, Washington.
Grand Teton National Park, Wyoming.
Grand Teton National Park, Wyoming.
Yellowstone National Park, Wyoming.
Yellowstone National Park, Wyoming.
Yellowstone National Park, Wyoming.
Yellowstone National Park, Wyoming.
Glacier National Park, Montana.
Glacier National Park, Montana.
In this article