1375
1375

NEW YORK — Häromdagen gjorde jag ett reportage ombord på en polisbåt om hur en vik, Jamaica Bay, nära storflygplatsen JFK  i New York rensas upp från avfall och vars känsliga träskmarker repareras från skadorna efter superstormen Sandy 2012.

Läs storyn här.

Och läs mer om utflykten här.

Så här såg det ut vid Jamaica Bay:

Tim Dillingham, vänster, är chef för American Littoral Society, som leder arbetet med att rensa i Jamaica Bay och andra kustnära och förstörda områden. Till höger Daphne Yun från National Park Service.
Tim Dillingham, vänster, är chef för American Littoral Society, som leder arbetet med att rensa i Jamaica Bay och andra kustnära och förstörda områden. Till höger Daphne Yun från National Park Service.
Naturreservatet Jamaica Bay med Manhattans skyskrapor i fjärran.
Naturreservatet Jamaica Bay med Manhattans skyskrapor i fjärran.
En fritidsfiskare står och trasslar med ett när.
En fritidsfiskare står och trasslar med ett när.
Journalister debarkerar polisbåten efter en fin tur i varmt väder runt Jamaica Bay.
Journalister debarkerar polisbåten efter en fin tur i varmt väder runt Jamaica Bay.
US Park Police-båten.
US Park Police-båten.

 

In this article