”Varför gillar så många Donald Trump?”

2460
2460

UPPSALA UNIVERSITET — Höjdpunkten måndag den 14 mars 2016 var att jag blivit inbjuden av Utrikespolitiska föreningen vid Uppsala Universitet för att föreläsa om amerikanska valet. Ett riktigt hedersuppdrag, som dessutom avlöpte hyfsat väl enligt de personer jag pratade med efteråt. Det blev runt 45 minuters föreläsning om allt från primärval och delegatfördelning till Donald Trump, Bernie Sanders och Hillary Clinton, illustrerat med mina egna bilder från fältet. En hel del frågor fick jag också efteråt.

Nedan är bilder från evenemanget. Här finns även en kort video:

Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
Foto: Fredrik Engström
In this article