Är våren på gång i Stockholm?

55949
55949

STOCKHOLM — Vi har gjort den så efterlängtade vårpromenaden genom Stockholm. Tro det eller ej. Ok, det var bara ett par plusgrader och inte ett grönt löv i sikte. Men solen sken, de isbelagda trottoarerna höll på att smälta och på Söder såg man folk sitta påpälsade ute och tog en kaffe.

[contextly_sidebar id=”e1TSDydMRFuNmTmX4eYzqBfEJ5A90EVK”]

Rutten var ner till Rålis, utmed Norrmälarstrand, över till Gamla stan och Söder, Hornsgatan och bort till Horstull. Där fallerade orken och det blev 4:ans buss över Västerbron. Men ändå, en bra runda. Se bilderna här ovan .

2016 kom våren också i mars, noterar jag efter en koll i bloggarkivet. Då noterade jag att våren dök upp i Stockholm mellan den 19 och 28 mars. Åren i New York har gjort mig lite bortskämd, där var mars att betrakta som en riktig vårmånad, åtminstone andra hälften. Och åtminstone i bästa fall — det hände att det kom bakslag med snöslask där också.

Nu hoppas vi bara att det håller i sig. Om några veckor är det dags att börja med båtfixandet och ladda inför Skärgård 2018.

In this article