Våren är här – och förkylningen

54435
54435

STOCKHOLM — Äntligen artar sig vädret. Helgen bjöd bland annat en promenad i Hagaparken, se bilderna på vitsippor och annat. Dessvärre har en riktig gammal fin pangförkylning anlänt med sommarvädret. Fredagen och lördagen var riktigt ill, söndag redde det upp sig något sånär. Men inte mer än att jag nästan satt och somnade framför dumburken redan vid 20-tiden på kvällen.

Dock har en del ändå blivit gjort den här helgen. Båten är bottenmålad. Återstår gör visserligen det mesta ovanför vattenlinjen, men det är å andra sidan en eller ett par helger kvar tills jag tänkt tippa henne i sjön inför sommaren. För två helger sedan tvättade jag skrovet och oljade badbryggan, så jag tycker vi har kommit igång bra den här säsongen.

De här bilderna visar skillnaden mellan vinter och vår vid Ingarö Varv:

Ingarö Varv april 2018. Foto: Erik Bergin

Målet nu är sjösättning andra helgen i maj. Hade det inte varit för den här förkylningen och förra helgens tripp till New York så hade jag satsat på första helgen.

Det var det, dags för ny vecka.

In this article