1100
1100

Det tillhör inte vanligheterna att jag publicerar textreklam på ErikBergin.com – men jag gör ett undantag för min egen båt, Clara-Ida, en väldigt fin och trevlig Coronet 26 Family från 1975 som jag ägt i nio år.

Denna påkostade och mycket mysiga semesterbåt som jag ofta använt från maj till och med oktober kan nu bli din. Bara i vår har stora uppdateringar gjorts: nytt innertak i kabinen, ny toalett, nya trimplan och gardiner bland annat.

Pris: 145 000 SEK.

Annonsen på Blocket finns här.

Mer info och bilder om båten finns här (PDF):

Så här ser hon ut:

Mysbelysning på akterdäck.
Hej midsommar.
Ny toa monterad 2019.
Gott ljusinsläpp.
Köket. Förarstolen fälls upp över spisen vid gång.
Taklucka över styrplatsen.
Styrplatsen.
Clara-Ida i motljus vid bryggan.
Akterdäck på pyntad båt. Foto: Erik Bergin
Nya anoder monterade 2019.
Bordet för fyra pers i kabinen.
In this article