806 1
806 1

NÅGONSTANS I NEW JRESEY. Här, i en gigantiskt logistikcentral i New Jersey, ska lådorna finnas.

Eventuellt.

Nyss kom en kille på gaffeltruck förbi och sa, ”Ge oss tio minuter till, vi hittar dem inte.”

Fortsättning följer…

Tio min senare:

Lådorna återfunna och lastade. Och vi inser att vi hyrt en på tok för stor lastbil. Men dagen avlöpte bra: jag lyckades ratta besten från Manhattan under Hudson River till det avlägsna lagret i New Jersey, därifrån över en bro till Ikea i Brooklyn (igen, fjärde gången för mig på tre veckor…) och därifrån via ny tunnel under East River hem till 14:e gatan på Manhattan.

Dagens äventyr i bilder:

Logistikcentralen i New Jersey.
Logistikcentralen i New Jersey.
Check out my cool ride.
Check out my cool ride.
Som sagt, trucken var en aning överdimensionerad, insåg vi...
Som sagt, trucken var en aning överdimensionerad, insåg vi…
Här packas de två SJ-pallarna upp efter resan över Atlanten.
Här packas de två SJ-pallarna upp efter resan över Atlanten.

 

 

 

Nu är alla lådor alltså bärgade efter turen över Atlanten ombord på Atlantic Concert – och jag har redan identifierat två lådor vars onödiga innehåll lär få åka resväska direkt tillbaka till Sverige i jul: åtminstone en var avsedd för lagret i Solna, men hamnade på båten istället. Så kan det gå.

I helgen ska vi ta en biltur längs kusten åt nordost, mot Boston till. Ska bli skönt all lämna New York City faktiskt. Kolla in lite små fiskelägen. Egentligen borde man stanna hemma och ta hand om lådkaoset (särskilt som vi får besök i form av Jonas på måndag – sorry Jonas, bered dig på lite stök…). Men det finns tid senare att pyssla med att packa upp lådor. Helgerna, däremot, är värdefulla.

In this article