1759 1

Nu framstår det som en magnifikt usel planering att tvingas jobba helg lördag–söndag. Dessutom som världen står i brand både här och var och det uppenbarligen kommer bli en hel del att göra.

Målet är ändå att komma iväg i så pass god tid på söndagen att jag hinner åka ut till Clara-Ida (båten alltså) för att ge mig ut på en skärgårdstur som varar måndagen och tisdagen. Därefter återstår två dagars jobb igen, onsdag–torsdag. Därefter – semester! Två veckor varav majoriteten hoppas jag kan förläggas till skärgårn. Sommarens första semesterperiod, i juni, blev ju fin men hyfsat kall, så det ska bli skönt med lite värme. Om den nu håller i sig.

Överväger att dra igång en ny skärgårds-direktrapport, läs den förra här. Tycker det funkar bra. Här kan du för övrigt läsa alla inlägg om och från skärgården 2014.

Frågan är vart man ska bege sig under de två veckorna i augusti? Jag har gjort följande idé till rutt, som täcker in Nassa, Rödlöga, Svartlöga, Husarö med flera trevliga ställen. Vi får se om det blir denna eller någon annan tur:

Den här turen är 70-80 distansminuter när den mäts upp på sjökortet.
Den här turen är 70-80 distansminuter när den mäts upp på sjökortet.
In this article