1181


Lika jobbigt som det är att försöka hitta på nån aktivitet vid dessa högtider som midsommar, nyår och – ett allt större problem – semestrar, lika kul är det de gånger det funkar. Den här midsommaren funkade, trots hot om dåligt väder som aldrig riktigt verkställdes. Sent i vanlig ordning hamnade vi på ett lagom opretentiöst midsommarfirande med cirka 30 pers ute på Tyresö utanför Stockholm, uppe på en kulle under en vit presenning närmare bestämt, med riktigt fin utsikt ner mot en vik och en gräsplan. Där spelade de Små grodorna i en väldig massa timmar på hög volym.
Mindre roligt var att gå upp och dra runt en tidning på morgonen midsommardagen, men det är en annan historia.
Så här såg det i alla fall ut på kvällen.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article