2350
2350

Om du varit ute och käkat söder om Houston Street på Manhattan och vill röra på fläsket så är det en god idé att ta en promis till Georgetown Cupcakes (karta) på Mercer Street och intaga efterrätten där istället. Då får du dessutom anledning att gå en promenad till sedan…

Butiken har gjort cupcakes till något av en en konstart. Och vi uppskattar också att de inte är så vansinnigt stora som till exempel de groteskt förväxta muffins man kan hitta på caféerna numera både i USA och Sverige. Hos Georgetown, en kedja som finns i flera städer, är bakverken istället som små munsbitar och kostar därefter, 2,75 USD per styck. Tillåter midjemåttet kan du trycka i dig två stycken.

Den med kokos rekommenderas. Något mer än cupcakes och kaffe finns just inte i butiken, men det räcker förvisso. Själva cafédelen med dess bord och stolar är inte särskilt inbjudande dock, så en bättre idé är kanske att ta bakverket i näven och helt enkelt mumsa medan du inleder arbetet med att promenera bort dina kalorier på New Yorks gator.

Till New York-guiden

In this article