1035

Nytt fiasko i kväll: jag öppnar frysen för att ta fram mat – möts av ett isberg. Helt igenfrostat längst upp, utrymmet som en kompakt inlandsis. Försöker dra ut en av lådorna i dess plasthantag. Handtaget spricker, lådan kvar.
Jag har ännu inte fått klart för mig om frysen helt enkelt lagt av, eller om dörren bara råkat stå öppen. Antar att det visar sig imorgon. Beroende på vilket kan det alltså krävas en investering i nytt kylskåp och frys. Helt klart en grej jag hoppats slippa på semestern, start om två dagar. Men vad gör man.
Den positiva sidan är att jag kan roa mig med att kasta snöboll ut på gatan mitt i juli. I och för sig inget man gör mitt i vintern heller. Lite kul ska man få ha. Tyvärr tror jag ingen såg mina bollar, de smälte rätt snabbt. Så därför tog jag kort på dem.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article