984
Hitta vad du letar efter 
på EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR!

Nu kan du ännu enklare söka efter information på En resande reporters äventyr. Sökrutan är alldeles bredvid i spalten till höger. När du skrivit ditt sökord, till exempel ”florida” som i exemplet här nedanför, och klickat ”Sök” hamnar söksvaren högst upp i den här spalten.

Med de tre knapparna över söksvaren, ”Den här bloggen”, ”Länkat härifrån” och ”Webben”, kan du snabbt kolla igenom mina egna inlägg, de sajter jag länkat till samt vad övriga internet eventuellt har att erbjuda. Stäng sökningen med ett klick på krysset överst till höger. Enkelt!

Sajten har som synes även fått ett annat utseende med fräschare färger, som en del i den ständiga utvecklingen av En resande reporters äventyr. Jag jobbar vidare med moderniseringen, vänta bara!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article