1007

SALTSJÖBADEN. Det är sorgligt men även den här sommaren tycks snart vara över. Den var å andra sidan bra så man får väl vara nöjd med det. Teoretiskt finns kanske en sol & bad-chans till i helgen, men eftersom jag börjar jobba imorgon onsdag så tog jag chansen idag och körde ut till mina vanliga klippor i Saltsjöbaden.

För bara ett par veckor var här fullt med folk, lång kö till kiosken och smockfullt på parkeringen så man fick ställa kärran längs grusvägen istället. Nu idag är här bara jag och en tjej som solar, och ett par strebrar borta vid vindsurfingföreningen. Sommarn går mot sitt slut som sagt och folk sitter inne på sina kontor igen.

Men en spännande resvinter väntar, även om den mestadels blir under 2010. Och snart, tro det eller ej, snart är det svensk högsommar igen.

Tills dess ses vi här på internet om inte annat. Hej!

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article