907

Idag har vi hittills ägnat ett inte oansenligt mått av tid åt administration kring en bortsupen plånbok (inte min).

I övrigt har vi frukostfikat hos kubanerna, men deras trådlösa kubanska internet visade sig undermåligt så jag gick till det alltid lika stabila McDonald’s för att skicka ett par jobbmejl, kolla adresser etc.

Imorgon måndag är tanken att jag först ska ta tåget (tänkte hyrbil igen först men jag tror jag lägger ner det) till Blacktown 45 min bort och sedan taxi från stationen för att göra en intervju. Sedan, åter i Sydney, försöker jag styra upp två andra möten under eftermiddagen med olika svenskar. Vi får se hur det går. I lördags jobbade jag också (svenska företagare i Manly) så jag tycker jag har varit rätt duktig hittills. Återstår förstås att se vad det blir av alltihop.

Ikväll, som grand finale, ska vi på konsert i operahuset för att höra på den omvittnat usla akustiken, eller om det nu bara är ett illasinnat rykte. Vem det är som står för underhållningen har jag hört men glömt.

Sedan på tisdag: avfärd till Fiji, där det tydligen var en sorts statskupp förra året förresten. Borde läsa på lite där. Ärligt talat börjar jag känna att det räcker med Sydney för den här gången, ska bli skönt med lite variation.

Over’n out.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article