1935
1935

NEW YORK. Det finns åtminstone två Joshua Tree listade i New York, men det här Joshua Tree (karta) är inte någon av dem. Den lilla baren Joshua Tree vid korsningen 3:e avenyn/23:e gatan rankar kanske inte så högt i weekendbilagorna eller New York-apparna i din Iphone. Men faktum är att det är ett utmärkt litet ställe (liksom haken bredvid, men dem tar vi en annan gång).

Baren är en klassisk öl- och sportbar, med stora skärmar i det inre rummet och en lång bardisk som andas glädje och fest i det yttre. Burgarna är utmärkta, om än lite torra. Vi kan anmärka på att kocken borde addera mer ost i ostburgarna. Men atmosfären är trevlig, rättfram och glad och servicen ok.

Det här är en del av ett New York som många besökare kanske missar, bara två avenyer ner från den glammiga shoppingen längs femte avenyn, men ändå i en helt annan del av stan. Joshua Tree rekommenderas om du vill ta en öl och göra ett snabbt lunchstopp.

Till New York-guiden

Joshua Tree Joshua Tree Joshua Tree Joshua Tree


Visa New York på en större karta

In this article