1328


Solen gömde sig: Sjön får vänta

Tv-meteorologerna borde sitta i krismöte för på tv häromdagen sa de att det skulle vara sol och 20 grader varmt idag. Pyttsan, det hänger tunga moln här ovanför och känns mest höst i luften. Därmed går min planerade kajaktur i sank: hade tänkt hyra kajak vid Pampas och paddla runt Drottningholm idag. Trist att det inte blir av, men det kommer väl flera soldagar (får man hoppas).

Har tänkt ett bra tag att man borde utforska Mälaren mer när man nu bor i Stockholm, det här var ett första trevande steg i den riktningen. Kanske blir det en kajakvecka i sommar, vem vet. Idag, dock, får jag sysselsätta mig med mera triviala aktiviteter, som att städa, fixa bokföringen och planera semestern. Inte fel det heller iochförsig.

EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article