1131


NU FÅR BLOGGEN NY FORM

Just det – En Resande Reporters Äventyr byter utseende! Klockan 12.29 på fredagen tryckte jag på knappen som formade om hela bloggen, med förhoppningsvis positivt resultat. Vad tycker du? Klicka ”bra” eller ”dåligt” här nedanför.
En Resande Reporters Äventyr har sett mer eller mindre likadan ut sedan jag började blogga om resor 2007 (inför en rundresa i Sydostasien). Den något murriga gröna färgen kändes inte helt fräsch längre. Dessutom gör den nya mallen att en hel del nya möjligheter och funktioner kan läggas till efter hand.
Här är några finesser:
Nya kommateringsfunktioner: Längst ner på varje blogginlägg finns nu möjligheter att klicka i om man tycker texten är ”bra”, ”dålig” med mera.

Du kan också att bland annat länka direkt till exempelvis Facebook och Twitter, eller mejla inlägget till en kompis. Dessutom syns varje inläggs etiketter – klicka på en etikett och du får upp alla inläggen inom samma etikett.

Flera kolumner: Eftersom bloggen blir bredare på skärmen så ryms numera två kolumner till höger, där det framöver förhoppningsvis tillkommer en del nya funktioner, listor, reportage och annat. Håll utkik!
Flexibel redigering: Den nya mallen gör det bland annat möjligt att ändra bakgrundsbild – exempelvis efter årstider, aktuella resor eller andra teman.
EN RESANDE REPORTERS ÄVENTYR.
http://erikbergin.blogspot.com
In this article