1221

NEW YORK. Sådär ja, då är jag på väg mot Suffolk Boat Show ute på Long Island på lördag, mer info här. Det ska bli trevligt med en liten tur. Strax söder ut finns en smal landremsa där man kan köra ut och förhoppningsvis få lite fina vyer av kust och hav på köpet. Eller så är alltihop igenbyggt med murar runt lyxbostäder, vi får se. Har i alla fall bokat en hel jädra van för eventet, det var den enda bil som fanns ledig i vårt garage denna helg.

• För den som är sugen på fler båtmässor, än den i Älvsjö till exempel som pågått i veckan, kan ta en titt här: båtmässor världen runt!

• I väntan på sommarn: kolla in några av mina båtbilder i galleriet.

Förtöjd vid norra Nåttarö, juli 2013. Det är så långgrunt att man får vada iland från båten.
Förtöjd vid norra Nåttarö, juli 2013. Det är så långgrunt att man får vada iland från båten.
In this article